Δήμος Βόλου: Τα δημοσιογραφικά τσιράκια ονειρεύονται δήθεν σκάνδαλα

Δήμος Βόλου για Τσεκούρα: «Ο κατήφορος του δεν έχει τέλος»
Μάιος 20, 2019
H Νέα Ιωνία έστειλε μήνυμα νίκης- Κατάμεστο το Πνευματικό Κέντρο στην ομιλία του Αχιλλέα Μπέου (βίντεο)
Μάιος 21, 2019

Ο Δήμος Βόλου απαντά σε δημοσίευμα εφημερίδας για την ανάθεση ασφάλισης αυτοκινήτων της ΚΕΚΠΑ ΔΙΕΚ ένατι 750 ευρώ από τη Σοφία Χάλαρη.

Συγεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

Μέσα στην παράνοια και το παραλήρημα, που εύλογα σε ένα βαθμό, τους προκαλεί η επικείμενη εκλογική συντριβή του συστήματος διαπλοκής που υπηρετούν, τα γνωστά δημοσιογραφικά τσιράκια ονειρεύονται και “καταγγέλλουν” δήθεν σκάνδαλα, διαβλέποντας ηθικά και πολιτικά θέματα.

Ετσι μια καθόλα νόμιμη διαδικασία (όπως προβλέπεται από το νόμο 4412/2016 άρθρο 118) που αφορά την απ’ ευθείας ανάθεση ασφάλισης των αυτοκινήτων της ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ σε μία από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρίες στην Ελλάδα με τα πιο συμφέροντα για την επιχείρηση πακέτα προσφορών, χαρακτηρίστηκε σκάνδαλο, γιατί ο ανάδοχος είναι συγγενικό πρόσωπο της προέδρου της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, Σοφίας Χάλαρη.

Και πιθανώς να υπήρχαν σκιές και υπόνοιες για την όλη διαδικασία, αν η συνολική προμήθεια για τον ενδιαφερόμενο ξεπερνούσε το…. ιλιγγιώδες ποσό των 750 ευρώ, συνολικά για μια διετία, που τελικά έλαβε (!). Αν αυτό χαρακτηρίζεται σκάνδαλο και χαριστική πράξη, τότε οι λέξεις χάνουν το νόημά τους.

Σε κάθε περίπτωση η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της δεν ελέγχονται ούτε για την νομιμότητα των ενεργειών τους, ούτε για την ηθική τους υπόσταση. Αλλοι, φίλα προσκείμενοι στα “λαγωνικά” ελέγχονται από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας για πράξεις που επιμελώς τόσα χρόνια οι ίδιοι αποσιωπούσαν…

Βίντεο